Ambasada gjermane aplikim per vize pune

per Psikollogji dhe tani jam pa pune' 'Llotaria Amerikane Ja kush eshte procedura e plote e April 30th, 2018 - ju lutem ne cfar add mund ta gjej formularin per aplikim ae po e kerkoj e nuk po e gjej askund Me ndimoni ju lutem' 'ambasada gjermane tiranë udhëzime të përgjithshme rreth

faqen e internetit t ambasads gjermane n tiran ju lutem vini re se ambasada do jet e mbyllur pr shkak t festave m 19 dhe 22 prill 2019, termine ne ambasaden gjermane kontakt 049273188 unlimited recording storage space live tv from 60 channels no cable box required, bejme caktimin e termineve per vize ne ambasaden gjermane per kategorite d bashkim
Ka mjaftuar një ditë, që të gjitha terminet për aplikim për vizë pune në Ambasadën Gjermane për muajin tetor të mbushen. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se të gjitha terminet tashmë janë…
Punë në Gjermani/ Njoftimi i ambasadës, rregullat e reja nga 1 korriku Që nga data 1 korrik, pra nesër, hyn në fuqi Rregullorja e re e punësimit në Gjermani. Për këtë ambasada gjermane në Tiran&eum...
May 28, 2021 · Për një vizitë pune, nëse shkon me procedurë të rregullt, atëherë bëhet afërsisht 200 euro”, tregon Hashani. Ambasadat e vendeve të Bashkimit Evropian, përfshirë ato të zonës Shengen, të cilat janë në Kosovë, vazhdojnë të japin viza udhëtimi drejt atyre vendeve për shumicën e kategorive, përveç udhëtimeve për turizëm.
Ambasada gjermane nuk ka marrëdhënie me asnjë agjenci apo zyrë, përcjell albinfo.ch. Prandaj nuk është e nevojshme që për vizë pune të ngarkoni ndonjë agjenci apo zyrë udhëtimi. Kërkesat për termine janë falas, sikur edhe ndihma për të plotësuar formularët në gjuhën shqipe.
Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë të enjten (dje) ka njoftuar se ka aktivizuar linkun për të aplikuar për terminë për viza pune në Gjermani, por qytetarët janë ankuar se linku për aplikim ka qenë jashtë funksionit. Pas shqetësimeve të ngritura në opinion Ambasada gjermane ka lëshuar një komnikatë përmes së cilës ka sqaruar procedurat e […]
Feb 14, 2020 · Këshilltari i emigracionit nga organizata “Plan B” në Esen, Blerian Kushta, shpjegon ndryshimet që do të sjellë ligji i ri i migracionit dhe procedurën për aplikim nga 1 marsi 2020 për viza pune. DW: Për çfarë shërbimesh drejtohen klientët tek ju për këshillim? Blerian Kushta: Tek ne drejtohen kryesisht persona nga Ballkani Perëndimor me synimin …
Duke nisur nga sot (1 korrik) përsa i përket punësimi sipas rregullores së Ballkanit Perëndimor ambasada gjermane bën të ditur se shqiptarët do të kenë qasje të privilegjuar drejt tregut gjerman të punës deri 31 dhjetor 2023. Ambasada ka dhënë dhe detaje për hapat që duhet të ndjekin për të sguruar një vizë. "Duke filluar […]
Sep 08, 2021 · Terminet për viza, Ambasada Gjermane ka një njoftim për kosovarët 08/09/2021 08/09/2021 ramiberisha 0 Comments Gjermania Ka mjaftuar një ditë, që të gjitha terminet për aplikim për vizë pune në Ambasadën Gjermane për muajin tetor të mbushen.
Që nga data 1 korrik, pra nesër, hyn në fuqi Rregullorja e re e punësimit në Gjermani. Për këtë ambasada gjermane në Tiranë ka nxjerrë njoftimin e posacëm për kriteret që do të ndiqen nga shtetasit e Ballkanit, ku përfshihet edhe Shqipëria. "Takimet për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo…
Ambasada gjermane sjell sherbimin online per aplikim vizash April 21st, 2019 - Tashme te gjitha aplikimet per vize si per vizitoret udhetimet e bisnesit apo vizat per bashkim familjar drejt Gjermanise do te kryhen online Aplikantet mund te rezervojne nga shtepia orarin e Bashkimi familjar në Amerikë procedurat e aplikimit
Ka mjaftuar një ditë, që të gjitha terminet për aplikim për vizë pune në Ambasadën Gjermane për muajin tetor të mbushen. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se të gjitha terminet tashmë janë mbushur. "Për terminet që janë në dispozicion në muajin e ardhshëm tashmë ka regjistrime të mjaftueshme. Prandaj lista pritjes për termine […]